Afacere de familie lichidata de politisti in vestul tarii. Ce ascundeau un tata si fiul sau

Operatiune de amploare pusa la cale de politisti in vestul tarii, in cadrul careia au descins in casele mai multor suspecti din trei localitati.

CITESTE SI: Au cumparat o multime de lucruri furate, direct de la hoti, in Timisoara. Ce-a urmat 

Trei familii din vestul tarii s-au trezit la usa cu politistii de Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Hunedoara si procurorii D.I.I.C.O.T. Hunedoara.

Oamenii legii au descins la trei adrese din Simeria, Soimus si Valisoara unde locuiau mai multi tineri banuiti de trafic de droguri.

La Simeria, politistii au descoperit o plantatie de cannabis in gradina unei familii de hunedoreni. De cultura se ingrijeau un tata impreuna cu fiul acestuia. Dupa ce recoltau plantele, cei doi depozitau mugurii in borcane, pentru ca apoi sa vanda drogurile unor consumatori din localitatile apropiate de Simeria.

Plantele erau recoltate si oferite spre vanzare unor consumatori, pe raza localitatilor Deva si Soimus, contra sumei de 50 lei/gram. Cu ocazia perchezitiilor, politistii au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de canabis, precum si echipamente destinate cultivarii plantelor”, scrie gddhd.ro.

Dupa ce a petrecut 24 de ore in spatele gratiilor, tanarul a fost prezentat magistratilor de la Tribunalul Hunedoara, iar acestia au dispus retinerea sa pentru urmatoarele 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc. Tatal sau, care este acuzat de aceeasi fapta, va fi cercetat in stare de libertate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.