Arsi la buzunare pentru ca nu si-au ingrijit cladirile. Zeci de mii de lei stransi din amenzi la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii care nu si-au renovat fatadele cladirilor au fost vizitati zilele trecute de agentii Politiei Locale.

CITESTE SI: Nesimtire filmata la Timisoara. Amenzi usturatoare pentru nemernicii care isi arunca gunoiul la margine de strada 

Politistii locali din cadrul Serviciului Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal au continuat verificarile cladirilor degradate din Timisoara si au dat amenzi in mai multe zone ale orasului.

Agentii Politiei Locale au dat in ultimele doua luni nu mai putin de 85 de amenzi in valoare de 85.000 de lei. Cei care au fost sanctionati locuiesc in zonele Calea Torontalului, Calea Dorobantilor, Bdul General Dragalina, Str. M. Kogalniceanu, Stefan cel Mare, Pietele Victoriei, Traian, Balcescu, Bdul Regele Carol I si Str. Marasesti.

De la inceputul acestui an, proprietarii care nu si-au intretinut cladirile au primit 160 de amenzi, cuprinse intre 500 si 1000 de lei.

Politistii locali vor continua verificarile pe aceasta linie si in perioada urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.