‘Hai sa mai bem un pahar’. De la o intalnire amicala s-a ajuns la crima intr-un oras din vestul tarii

Un barbat si-ar putea petrece o buna parte din viata in spatele gratiilor dupa ce si-a injunghiat un amic in vestul tarii.

CITESTE SI: Politistii mobilizati in zona Traian din Timisoara. Romii, urmariti pas cu pas. Nicolae Robu: Sunt un pericol public 

Doi barbati din Vulcan s-au intalnit la un bar din localitatea hunedoreana Vulcan. S-au pus la masa si au inceput sa se cinsteasca. La un moment dat, unul dintre barbati a decis ca a baut suficient si a vrut sa plece, insa amicul de pahar a insistat sa mai ramana. Cei doi au iesit in strada, iar barbatul, enervat de insistentele prietenului sau a scos un cutit si l-a injunghiat pe acesta, dupa care s-a facut nevazut.

Oameni care au trecut prin zona au sunat la 112, iar o ambulanta a preluat victima si a transportat-o la spital.

In seara zilei de 1 octombrie 2018, in jurul orei 19, inculpatul agresor s-a intalnit cu victima pe un drum din cartierul Sohodol, al localitatii Vulcan. Au consumat bauturi alcoolice, si pe fondul insistentelor victimei de a continua sa bea, inculpatul l-a înjunghiat o singura data, in zona toracica, perforandu-i plamanii si ficatul. Victima in stare comatoasa a fost condusa la spital, a fost operata, dar nu s-a mai putut coopera cu aceasta, si a decedat la spital, in cursul zilei de ieri. Inculpatul este un barbat in varsta de 47 de ani, care nu este cunoscut ca avand probleme penale”, a declarat pentru ziardehunedoara.ro purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, procurorul Gina Cibian.

Agresorul a fost in cele din urma identificat de politisti si urmeaza sa fie preznetat judecatorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventiva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.