Mai multe sectii de votare si-au schimbat adresa pentru referendumul din 6 si 7 octombrie la Timisoara. Verifica daca si a ta e printre ele!

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa mearga la vot la referendumul din 6 si 7 octombrie vor trebui sa verifice daca sectia la care isi pot exercita dreptul constitutional se afla in locul pe care il cunosc.

CITESTE SI: S-au stabilit ziua si ora la care porneste transportul in comun cu vaporase la Timisoara. Cand pleaca prima cursa 

Alegatorii din Timisoara trebuie sa stie ca noua sectii de votare au fost mutate in urma unei dispozitii data de primarul Nicolae Robu. Astfel, sediului sectiilor de votare nr. 20, 21, 22, 23, și 24 se muta de la Colegiul Silvic „Casa Verde” ( fost Grup Scolar Agricol „Iulian Dracea”), din Calea Aradului, nr.56, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ( in incinta Facultatii de Tehnologia Produselor Agroalimentare ), pe Calea Aradului, nr.119.

Sectiile de votare 177 si 178 au fost mutate de la sediul Retim Ecologic Service de pe Divizia 9 Cavalerie nr.17, la Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara, Complexul de Servicii Sociale pentru Persoane Varstnice „Sf. Arh. Mihail si Gavril”, pe Calea Sever Bocu , nr.44/A.

CITESTE SI: Nimeni nu vrea sa reabiliteze Parcul Copiilor din Timisoara. Planurile marete ale primariei, naruite a doua oara. Explicatia gasita de Nicolae Robu 

Ultimele doua sectii de votare mutate sunt cele cu numerele 183 si 184, care de la S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A., Aleea Avram Imbroane (Aleea C.F.R.), nr.70, vor fi deschise la Colegiul Tehnic Energetic „Regele Ferdinand I”, Str. Renasterii, nr.24A.

Timisorenii care vor merge la referendumul pentru redefinirea familiei din 6 si 7 octombrie pot vedea sectia de votare la care sunt arondati intrand pe site-ul www.primariatm.ro secţiunea “referendum 2018 /Delimitarea secţiilor de votare din Municipiul Timişoara”.

Alegatorii pot verifica si inscrierea pe listele electorale permanente AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.