Politistii au reparat serverele. Liber la obtinerea cazierului judiciar la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii care au nevoie de un cazier judiciar pot merge la serviciul din cadrul Inspectoratul Judetean de Politie Timis sa isi depuna actele pentru obtinerea acestuia.

CITESTE SI: Ridicati din asternuturi de mascati. Traficanti luati pe sus de politisti in Timis 

Problemele pe care le-a avut sistemul Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS timp de o zi intreaga au fost rezolvate de specialistii Ministerului de Interne. Anuntul ca sistemul este din nou operational a fost facut marti dimineata.

Au fost remediate problemele care au condus ieri la nefunctionarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS. In consecință, cetatenii pot obtine, incepand de astazi, certificatele de cazier judiciar. De asemenea, tot de azi, persoanele care au depus ieri cerere pentru eliberarea cazierului judiciar si nu au mentiuni care sa fie inscrise in acesta, se pot prezenta la ghisee, in vederea eliberarii documentului„, transmit reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane.

Va reamintim, Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS a suferit o avarie luni, la primele ore, in urma unei fluctuatii de tensiune care a afectat serverele.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.