Impact violent, pe o sosea din Timis. O masina a ajuns in sant

TIMISOARA. Accident, duminica dupa amiaza, in judetul Timis.

CITESTE SI: Lupta fetei cu talharul, live. A fost filmat momentul in care o tanara e atacata si jefuita de un barbat pe strada in Timisoara. Video 

O soferita din Brasov a ajuns cu masina in sant, in localitatea Cosava, dupa ce a vrut sa depaseasca o masina, pe linia continua. Soferul din fata ei, un batran de 68 de ani, a vrut si el sa vireze la stanga, nu s-a asigurat, si a intrat in plin in masina deja angajata in depasire.

„Pe DN 68 A, dinspre Deva inspre Faget, in localitatea Cosava, o femeie de 25 de ani ar fi efectuat o depasire neregulamentara. Conducatorul auto care se deplasa in fata acesteia a virat, la randul lui, la stanga, intrand in coliziune cu aceasta”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

In urma impactului, barbatul a ajuns la spital, pentru ingrijiri medicale.

CITESTE SI: Parfum de epoca si eleganta de odinioara, la Retroparada Toamnei. Zeci de bijuterii pe patru roti vor ajunge in centrul, la Timisoara

Tanara soferita a ramas fara permis, iar pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala.

Politistii continua cercetarile.

Sursa foto: Facebook/InfoTrafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.