Parfum de epoca si eleganta de odinioara, la Retroparada Toamnei. Zeci de bijuterii pe patru roti vor ajunge in centrul, la Timisoara

TIMISOARA. Batrane doamne de poveste vor face din nou senzatie in centru Timisoarei, sambata, in 20 octombrie. Rafinate, elegante si cu parfum de epoca, bijuteriile pe patru roti vor fi admirate de pasionatii de autoturisme.

CITESTE SI: Asediul Cetatii Timisoarei, reconstituit la Zilele Culturale Maghiare. Sarbatoarea continua Video 

De data aceasta, expozitia de masini de epoca va fi organizata in Piata Libertatii, iar timisorenii o vor putea admira intre orele 10 si 13.

Aceasta este cea de-a saptea editie a evenimentului Retroparada Toamnei, care se desfasoara simultan in mai multe orase din tara.

„La aceasta editie estimam ca vor participa peste 50 de vehicule mai vechi de 30 de ani: autoturisme, motociclete, microbuze, camioane. Pe langa participantii din vestul tarii, vor fi prezenti si invitati din Serbia si Ungaria”, spun organizatorii.

CITESTE SI: Bravo suporterilor. Pentru cea mai titrata echipa a orasului, 10 trofee in 8 ani, primaria n-a gasit cateva galeti de vopsea. Din dragoste pentru rugby, fanii au adunat bani si au muncit sa schimbe tribunele din Ronat pentru Timisoara Saracens. Cum arata Foto 

La ora 13.00, vehiculele vor pleca in parada pe principalele bulevarde, cu destinatia Muzeul Satului Banatean de la Padurea Verde, unde va avea loc o vizita, iar de la ora 14.00 va avea loc Sueta Colectionarilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.