Atacata in plina strada de un talhar, in Timis. Este recidivist. Pentru ce a mai stat in puscarie

Alerta in randul politistilor, dupa ce o femeie a fost lovita si i s-au furat banii, intr-un oras din Timis.

CITESTE SI: Traiesc un cosmar. Marturiile cutremuratoare ale vecinilor din casa incendiata in Traian la Timisoara. ‘Au mai dat foc de 3 ori’. Cum ii terorizeaza romii

Chiar femeia, o batrana de 88 de ani, a sunat la 112. Aceasta a anuntat ca un barbat i-a smuls sacosa, in care avea mai multe lucruri, dar si portofelul.

”Am fost sesizati despre o femeie in varsta de 88 de ani cu privire la faptul ca, in timp ce se deplasa pe o strada din Lugoj, un barbat i-a smuls sacosa. Echipajele noastre au constatat ca cele sesizate se confirma si au demarat o serie de verificari pentru identificarea si prinderea suspectului”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant in cadrul IPJ Timis.

Echipajele de politie au inceput imediat cautarea barbatului, pe care l-au si gasit intr-un birt, unde se pusese la baut. Barbatul, o veche cunostinta a politistilor, fusese eliberat din puscarie in urma cu doi ani, dupa ce a avut de ispasit o pedeapsa pentru tentativa de viol.

CITESTE SI: ‘In Bocsig toate ulitele sunt mai largi decat strazile noilor cartiere din Timisoara’. Ce decizie vrea sa ia primarul Nicolae Robu 

Acum a ajuns din nou in fata procurorilor si urmeaza sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in arest, pentru talharie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.