Incendiu pe autostrada Timisoara – Lugoj. O masina a fost cuprinsa de flacari. Video

TIMISOARA. Panica pe autostrada care leaga Timisoara de Lugoj, sambata dupa-amiaza. O masina arde ca o torta.

CITESTE SI: ‘In casa care a luat foc la Timisoara se afla un cuib de hoti ce aveau sa fie evacuati, iar focul a fost pus intentionat’. Activistul civic Cristi Brancovan ii cere primarului Nicolae Robu sa mearga mai departe 

Soferul a observat ca de sub capota iesea fum si a reusit sa traga masina pe banda de urgenta. Atat conducatorul auto, cat si pasagerii au reusit sa se salveze si s-au indepartat repede de autoturism.

Imediat au fost alertati pompierii, iar echipajele de salvare au pornit spre locul incendiului, aflat intre Topolovatu Mare si Lugoj, la aproximativ 30 km de Timisoara.

Traficul in zona se desfasoara normal.

Pompierii n-au mai reusit sa salveze ceva din masina care s-a transformat intr-un morman de fiare calcinate.

Din primele date, se pare ca focul a pornit de la un scurtcircuit la blocul motor.

CITESTE SI: Traiesc un cosmar. Marturiile cutremuratoare ale vecinilor din casa incendiata in Traian la Timisoara. ‘Au mai dat foc de 3 ori’. Cum ii terorizeaza romii

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.