Accident pe autostrada Timisoara – Deva. Doi oameni, prinsi intre fiarele masinilor

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, joi dupa amiaza, pe autostrada Vestului. Un TIR si o masina s-au izbit, chiar la iesirea de pe drumul de mare viteza spre localitatea Traian Vuia.

In urma impactului violent, ambii soferi au ramas prinsi intre fiarele masinilor.

Imediat s-a dat alarma, iar la locul accidentului au ajuns de urgenta mai multe autospeciale de la pompieri, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ, dar si politia.

„In accident au fost implicate un autoturism si un tir. In tir a fost doar soferul care a ramas blocat, iar in autoturism se aflau doua persoane, soferul, un barbat, a ramas încarcerat. Cealalta persoana nu a necesitat ingrijiri medicale. Cele doua victime au fost preluate de echipajele SMURD si SAJ si transportate la spital, constiente”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat de producerea lui.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.