Cautat in toata tara, gasit la Timisoara. Un tanar a ajuns dupa gratii

TIMISOARA. O aventura prosteasca l-a trimis pe un tanar din Timisoara in spatele gratiilor.

CITESTE SI: Rasturnare de situatie in cazul rafuielii tiganesti sfarsita in sange la Timisoara. Ce a facut un tata ca sa-si scoata fiul basma curata

Barbatul de 27 de ani a fost oprit de politistii timisoreni pe cand conducea un moped prin oras. In momentul in care a fost luat la intrebari, oamenii legii au decoperit ca tanarul nu avea permis, iar mopedul nu era inmatriculat.

Timisoreanul a fost trimis in judecata si a fost condamnat la 1 an si 269 de zile de inchisoare. Cum omul nu s-a prezentat la penitenciar pentru a-si executa pedeapsa, el a fost dat in urmarire la nivel national.

Barbatul a fost gasit de politistii Sectiei 1 Rurale Timisoara si dus la Penitenciarul Timisoara, unde urmeaza sa isi ispaseasca pedeapsa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.