‘Eradicam nesimtirea din Timisoara’. Operatiunea ‘amenzi fara numar’ pentru tupeistii care isi arunca gunoiul la margine de strada

TIMISOARA. Sunt amendati in fiecare zi, dar nu se invata minte. Politistii locali au dat zeci de sanctiuni timisorenilor care au abandonat deseuri pe domeniul public.

CITESTE SI: Atentie, soferi, se inchide traficul prin Pasajul Michelangelo, dar si pe mai multe bulevarde din Timisoara 

Saci plini cu resturi din constructii, saltele vechi, tot felul de cartoane sau chiar parbrize scoase din uz, toate acestea au fost aruncate la colturi de strada de timisorenii lipsiti de bun simt.

Politistii locali i-au gasit pe multi dintre cei care au abandonat deseuri pe domeniul public, iar in ultimele 10 zile au dat nu mai putin de 91 de amenzi. Suma stransa in urma sanctiunilor a ajuns la aproape 22.000 de lei.

Deseurile au fost descoperite de politisti in zonele Calea Sagului, str. Sf. Ioan, Acad. Remus Radulet, Gr. Alexandrescu, 16 Decembrie, Surorile Martir Caceu, Calea Aradului, dar si in statii ale mijloacelor de transport in comun din pietele Traian si 700.

CITESTE SI: Moartea loveste langa gratarul pe care sfaraie micii. Scene dramatice la un targ din Timis 

Politistii vor continua actiunile de depistare a celor care arunca gunoaie pe domeniul public si in perioada urmatoarea. Timisorenii care observa astfel de fapte ii pot sesiza pe politisti sunand la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Daca ai bani de renovari, ai si 500 de lei sa debarasezi gunoiul frumos. Asa am facut si eu de 2 ori