Declaratie de dragoste sfarsita in sange, intr-un magazin din Banat. Oamenii care au asistat la teribila scena au fugit ingroziti

Scene socante intr-un magazin din Caransebes. Un barbat a incercat sa-si ia zilele chiar in pravalia in care lucra sotia lui, cu care se afla in plin proces de divort.

CITESTE SI: Accident grav pe o sosea din Timis, oameni raniti. Unul a ramas incarcerat in masina zdrobita

Femeia obtinuse in instanta un ordin de restrictie pentru barbatul ei, dar cu toate acestea, intr-una din diminetile saptamanii trecute, aceasta s-a fi trezit cu el in magazin. A incercat sa o sensibilizeze pe sotie si i-a oferit o fotografie.

Pana la sosirea politistilor chemati de femeie, sotul a reusit sa dispara, insa cateva ore mai tarziu s-a intors.

I-a spus ca nu mai poate suporta gandul ca aceasta vrea sa divorteze si intr-o ultima tentativa de a o indupleca sa renunte, i-a facut o declaratie de dragoste de-a dreptul infioratoare, apoi si-a fixat un briceag in piept si s-a impins, cu toata forta, in peretele magazinului, noteaza reper24.ro.

Cei care au asistat ingroziti la teribila scena l-au vazut pe barbat cum s-a prabusit la podea cu cutitul infipt in piept, plin de sange.

Oamenii au fugit inspaimantati si au cerut ajutor la numarul de urgenta 112.

Un echipaj al Ambulantei l-a transportat de urgenta la spital. Din fericire, lama cutitului nu i-a atins vreun organ vital.

Barbatul de 52 de ani a fost internat la Psihiatrie pentru tratament de specialitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.