‘Bomba’ care a declansat nebunia la Timisoara. Ce continea dispozitivul descoperit la Gara de Nord

TIMISOARA. Un ceas, o baterie, o antena si mai multe fire lipite cu banda izolatoare. Acestea sunt ‘ingredientele’ dispozitivului descoperit de un taximetrist la Gara de Nord din Timisoara, care a pus pe jar autoritatile.

CITESTE SI: Alerta la Gara de Nord din Timisoara, dupa ce a fost anuntata o bomba. Politistii au impanzit zona. Uluitor ce au gasit intr-un pachet pe care l-au aruncat in aer. Foto si video 

In jurul orei 22.00, duminica seara, zona Garii de Nord a fost impanzita de politisti, traficul blocat si mijloacele de transport deviate. Nimeni nu a avut voie sa se apropie de zona marcata, iar pirotehnistii au procedat la verificarea coletului suspect in care se gasea dispozitivul.

Imbracat in costum de protectie, unul dintre specialisti a studiat pachetul lasat langa un cos de gunoi din fata statiei CFR, apoi s-a luat decizia detonarii lui de la distanta, prin provocarea unei explozii controlate.

Odata aruncat in aer coletul, politistii au trecut la cercetarea lui. Inauntru au gasit un ceas, o antena, o baterie si cateva fire, elemente folosite in mod obisnuit la confectionarea unei bombe. Elementele au fost adunate cu grija si transportate in laborator pentru cercetari amanuntite.

Dosarul descoperirii de la Gara de Nord din Timisoara a fost preluat de procurorii si politistii DIICOT.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cum e posibil ca după ce coletul a fost aruncat în aer sa mai găsească ceva în interiorul său asa cum se scrie in articol ?

  2. pai l-au aruncat ca si in reclama cu puiul: zboara presupusa bomba artizanala, zboara, cine stie ce radio si-o fi aruncat vreunul pe jos. Romanii nu sunt in stare de bombe :)). eventual petty crime, mai un scandal la o bauta, gainarii…dar in nici un caz bombe :))