Ce mai vinde romanul la colt de strada. Zeci de amenzi la Timisoara

TIMISOARA. Politistii locali au amendat numai in ultima saptamana zeci de oameni care vindeau diferite produse in zone din Timisoara.

CITESTE SI: Au innebunit pomii in Banat, din cauza caldurii. Au inflorit ciresii, visinii, merii si castanii 

Politistii au gasit din nou vanzatori ambulanti in diferite locuri din Timisoara care au expuse pe paturi articole de incaltaminte sau imbracaminte, incarcatoare pentru laptop, telefoane mobile si huse pentru acestea, dar si linguri de lemn, sosete sau cutite de bucatarie. In ultima saptamana politistii au dat 19 amenzi afaceristilor de ocazie, iar in urma cu doua saptamani i-au ars la buzunare pe alti 17.

Majoritatea au fost depistati in apropierea pietelor, insa au fost gasiti si afaceristi de coltul strazii care vindeau parfumuri si chiar… coroane de flori pentru inmormantari.

Cele mai multe asemenea situatii au fost constatate in zonele pietelor Badea Cartan, Doina, Iosefin, Calea Buziasului, Aleea FC Ripensia, Calea Sagului, Platoul Dambovita si chiar in zona centrala pe str. Piatra Craiului.

Actiunile de acest gen ale politistilor locali vor continua si in weekend, dar si saptamana viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mafia lingurilor de lemn a fost distrusa! Suntem inaintea Vienei si Parisului! Ura!