Victor Ponta la Timisoara: Grindeanu si Dogariu nu s-au inscris in Pro Romania pentru ca sunt ‘mai putin curajosi’

TIMISOARA. Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, miercuri, la Timisoara ca prietenii sai, Sorin Grindeanu, fost premier al Romaniei, si senatorul social – democrat Eugen Dogariu nu s-au inscris in Pro Romania pentru ca ‘sunt mai putin curajosi’, insa a admis ca a avut discutii cu cei doi pe acest subiect.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, miercuri, la Timisoara ca a discutat cu fostul premier Sorin Grindeanu si cu senatorul Eugen Dogariu  despre intrarea celor doi in partidul pe care il conduce si care se doreste a fi o alternativa la PSD.

‘M-as bucura in primul rand pentru ei (intrarea in Pro Romania a lui Sorin Grindeanu si Eugen Dogariu – n.r.). Eu nu cred ca gandesc la fel ca Dragnea, sau actioneaza ca Dragnea, sau se simt bine in prezenta echipei lui Dragnea.  Domnul Dogariu e senator, domnul Grindeanu e presedintele unei autoritati. Nu vorbesc neaparat de ei doi, vorbesc de oameni alaturi de care am facut politica pentru ca gandeam la fel, aratam la fel, faceam parte din aceeasi gandire politica. Mai departe, ce vor decide ei, trebuie sa ii intrebati pe ei’, a declarat Ponta.

Intrebat daca a purtat discutii cu Grindeanu si Dogariu despre intrarea lor in acest partid si de ce crede ca acestia nu au facut pasul spre Pro Romania, Ponta a admis ca le-a propus celor doi sa i se alature, insa ‘sunt mai putin curajosi’.

‘Sunt mai putin curajosi, asa, sunt mai timizi de felul lor. Sunt prietenii mei, nu o sa ma auziti vorbind de rau de ei. Sa nu le vina prea tarziu. Acest lucru inseamna ca avem usa deschisa, dar nu vine dupa aia, la un moment dat sa se puna in capul mesei. Am vorbit de multe ori, insa ce vor face ei, vor decide ei. Sunt convins ca nu sunt cei mai mari iubitori de Dragnea si Dancila, dar ca inca mai stau in PSD insemana ca au motive personale’, a declarat Ponta.

In anul 2002, Victor Ponta, alaturi de Sorin Grindeanu si Eugen Dogariu au infiintat organizatia de tineret a PSD Timis. De atunci, cei trei au ramas prieteni apropiati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.