Amendati fara mila. Nesimtitii, prinsi si arsi la buzunare pentru gunoaiele aruncate la margine de strada in Timisoara

TIMISOARA. Razboiul declarat de politistii locali celor care transforma strazile in rampe de gunoi la Timisoara s-a lasat cu amenzi consistente.

CITESTE SI: Pana reparam fatadele, sa punem plase cu poze pe ele. Ideea primarului Robu pentru cladirile in paragina din Timisoara 

48 de timisoreni au fost arsi la buzunare de politistii locali in ultimele 10 zile pentru ca au abandonat deseuri in diferite locuri din Timisoara. Totalul amenzilor aplicate de oamenii legii a ajuns astfel la 15.000 de lei.

Politistii locali au mai transmis si 126 de notificari catre proprietari si asociatii de locatari prin care acestia erau informati cu privire la legislatia care trebuie respectata in privinta protectiei mediului si cu privire la sanctiunile pe care le risca in cazul nerespectarii actelor normative.

CITESTE SI: Operatiunea ‘nicio palma de pamant cu ambrozie’ continua la Timisoara

Pe langa toate acestea, politistii locali au mai descoperit si alte locatii in care au fost abandonate deseuri, fie in timpul patrularilor, fie in urma sesizarilor facute de timisoreni. Agentii Politiei Locale au transmis Biroului Salubrizare din cadrul Primariei Timisoara locurile in care au fost descoperite deseurile in vederea luarii masurilor de igienizare.

In cazul in care vedeti persoane care abandoneaza deseuri pe domeniul public puteti anunta Politia Locala la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Veniti sa vedeti/amendati si la coltul M. Viteazul cu V. Madgearu. Acolo, gunoaiele (de tot felul, ridicate si neridicate) au inaltat si nivelul spatiului verde.

  2. Eu am spus si repet, puteti da amenzi cat doriti, nu stiu cine le plateste…Prinsi la fata locului, dusi o noapte la racoare, se vor gindi de doua ori inainte sa mai faca…