Atacata cu cutitul in propria casa de langa Timisoara. Tanara incremenita de spaima in fata unui talhar

A vrut sa faca rost de bani si a a intrat peste noapte intr-o casa din Timis.

CITESTE SI: Deschidere de an scolar cu zane, personaje din povesti, confetti si parada la Liceul Grigore Moisil din Timisoara. Foto

Este vorba despre un tanar de 24 de ani, care s-a gandit sa oamenii nu vor mai fi atat de vigilenti in noaptea dinaintea inceputului scolii. A intrat intr-o casa din Sanmihaiu Roman si a inceput sa caute lucruri de furat.

Spre surprinderea lui, proprietara era acasa. O tanara de 21 de ani l-a surprins pe barbat in timp ce acesta pusese mana pe cateva lucruri. Cand a dat nas in nas cu hotul, femeia a suferit un soc.

Tanarul a amenintat-o cu cutitul pe tanara cerandu-i sa stea nemiscata pentru un timp, a insfacat ce voia si s-a facut nevazut.

CITESTE SI: Youth Elite, la final. Cu ce impresii au ramas elevii exceptionali ai Romaniei dupa o saptamana la Timisoara. Foto

Dupa ce si-a revenit din soc, femeia a pus mana pe telefon si i-a chemat pe politisti, care au reusit sa dea de urma talharului in doar cateva ore. Oamenii legii au recuperat integral bunurile furate de tanar si le-au returnat proprietarei, iar pe barbat l-au retinut pentru talharie calificata si l-au dus la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean Timis.

Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a individului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.