Caz cutremurator. Copila violata si batuta ani la randul de cel care ii tinea loc de tata, intr-un oras din vestul tarii

A trait un cosmar ani in sir. Inca de cand avea doar 6 ani o fetita din Deva a fost violata si agresata de iubitul mamei sale.

CITESTE SI: Ceata de s-o tai cu cutitul la Timisoara si in judet, in aceasta dimineata 

In luna mai, pe cand barbatul era acasa doar cu fata, ajunsa acum la varsta de 12 ani, acesta a fost surprins pe cand incerca sa o violeze. Fratele copilei avea sa dea totul in vileag, dupa ce a reusit sa fotografieze scene violente.

Fotografia realizată de minorul F. I. la data de 12 mai 2018 o înfăţişează pe sora lui dezbrăcată, speriată şi ghemuită lângă un perete, încercând să-şi acopere bustul cu o bluză în scop de apărare faţă de inculpatul care stă aşezat pe pat, aplecat spre minoră, cu bustul descoperit”, notau anchetatorii, citati de zhd.ro.

Barbatul a fost arestat preventiv, insa cercetarile au scos la iveală si alte detalii infioratoare.

În perioada anilor 2012 – 2016, a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale normale cu minora în vârstă de 11 ani şi 6 luni în prezent, aflată în grija sa, prin întrebuinţarea de agresiuni fizice şi ameninţări cu moartea; în data de 12 mai 2018, prin întrebuinţarea de violenţe fizice şi ameninţări cu moartea, respectiv prin lovirea cu pumnul în zona şoldului, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu minora, aflată în grija sa; în data de 12 mai 2018, a lovit în zona capului pe fratele acesteia, cauzându-i leziuni vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale”, se arata in dosar.

Procesul incepe miercuri la Judecatoria Deva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cine e bruta?