Incendiu violent langa Timisoara. Barbat ranit, casa distrusa de flacari. Foto

TIMIS. S-a dat alarma luni dupa-amiaza dupa ce acoperisul unei case a fost cuprins de flacari.

CITESTE SI: Zeppelinul prabusit langa Timisoara, dupa ce a bombardat doua orase. Povestea unui dezastru 

Totul s-a intamplat in comuna Sanandrei. Vecinii au fost cei care au zarit flacarile si au sunat la numarul de urgenta 112.

La sosirea echipelor de interventie flacarile cuprinsesera acoperisul unei case pe o suprafata de aproape 200 de metri patrati. La fata locului au ajuns trei echipaje de pompieri si doua ambulante SMURD.

In momentul izbucnirii incendiului in casa se afla proprietara impreuna cu concubinul ei. Barbatul a fost cel transportat de urgenta la spital, insa si femeii i s-a facut rau si a fost preluata de o ambulanta.

ISU Timis intervine pentru lichidarea unui incendiu la acoperisul unei locuinte din localitatea Sanandrei.Incendiul s-a extins si la acoperisul locuintei învecinate, acestea fiind alipite. La locul interventiei s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 2 echipaje SMURD, un ofiter si 17 subofiteri si o ambulanta SAJ.In urma incendiului a rezultat o victima, barbat de aproximativ 50 ani, care prezinta arsuri la nivelul membrelor. De asemenea, o femeie cu atac de panica a necesitat ingrijiri medicale. Barbatul a fost transportat la spital„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Geamurile casei erau sparte, desi incendiul se manifesta la nivelul acoperisului, astfel incat politistii nu exclud posibilitatea ca incendiu sa fi fost declansat in urma unui conflict conjugal. La fata locului trebuie sa ajunga si crinminalistii, iar impreuna cu pompierii urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale producerii incendiului.

Circulatia masinilor prin zona a fost blocata si deviata catre Carani pentru ca pompierii sa poata interveni fara probleme.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.