Pe urmele lui Cocoana, la Timisoara. Franele de 2.500 de lei

TIMISOARA. Un timisorean este bun de plata dupa ce si-a incercat curajul la volan si tupeul cu politistii.

CITESTE SI: Accident cu 3 victime pe soseaua de centura la Timisoara 

Oamenii legii i-au ‘rupt’ buzunarele dupa ce l-au observat in trafic, in creierii noptii, in timp ce facea piruete cu masina in mijlocul drumului. Frana brusc si tura motorul unui Mini Cooper aproape de centrul Timisoarei.

Soferul de 38 de ani facea manevrele pe Calea Alexandru Ioan Cuza, intr-un loc in care in urma cu 10 ani un alt tanar scapa de sub control un Ferarri si omora un tanar nevinovat aflat pe trotuar. Vorbim de faimosul medic Adrian Cocoana.

Politistii locali care patrulau in zona l-au oprit imediat pe tanarul cu Mini Cooper si l-au luat la intrebari. Soferul le-a spus ca voia doar sa se distreze, asa ca agentii i-au ars o amenda de 2.500 de lei, maximul prevazut in aceasta situatie.

Potrivit Politiei Locale Timisoara, manevrele bruste in trafic, drifturile si turarea motoarelor se sanctioneaza cu amenzi intre 800 si 2.500 de lei. Chiar si asa, unii soferi inca platesc scump distractiile la volan, oamenii legii depistandu-i frecvent la Stadionul Dan Paltinisanu, pe Aleea FC Ripensia, la podul Michelangelo, pe Calea Circumvalatiunii si chiar in zonele centrale si in Complexul Studentesc.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.