Ciocnire violenta pe o sosea din vestul tarii. Un motociclist a murit pe loc

O manevra gresita a dus la un accident teribil pe o sosea intens circulata din vestul tarii.

CITESTE SI: Accident violent in Timis. Masina izbita de trenul Resita – Timisoara. A intervenit elicopterul SMURD

Accidentul a avut loc dupa orele pranzului. Un bihorean in varsta de 42 de ani circula cu motocicleta dinspre Deva catre Brad, iar in zona localitatii Valisoara a facut o eroare. Intr-o curba a acrosat parapetele de pe marginea drumului in sensul sau de mers. Aceasta ‘atingere’ a facut ca motociclistul sa fie aruncat pe contrasens, unde a fost izbit de un autoturism care circula regulamentar.

Soferul si cei doi pasageri care se aflau in masina nu au avut de suferit, insa pentru motociclist nu s-a mai putut face nimic. Barbatul a murit pe loc in urma impactului.

CITESTE SI: Barbat gasit mort in vestul tarii 

Traficul a fost blocat timp de cateva zeci de minute, dupa care masinile au circulat alternativ pe un sens de mers pana la finalizarea cercetarilor la fata locului pe care le-au facut politistii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.