Nu a avut nevoie de politisti. Un pusti din Banat si-a gasit singur bicicleta furata

Un pusti din Banat se poate considera norocos. La numai cateva ore dupa ce i-a fost furata bicicleta, el a gasit-o fara ajutorul politistilor.

CITESTE SI: Informatica Timisoara incepe sezonul cu dreptul. Banatenii au pastrat Supercupa Romaniei 

Totul s-a intamplat la Caransebes. Un barbat de 36 de ani a profitat de neatentia parintilor unui copil de 8 ani, a luat bicicleta pustiului si s-a facut nevazut. Barbatul a si scapat repede de bicicleta si a vandut-o unui alt barbat in varsta de 58 de ani.

Omul, multumit ca a facut rost de o bicicleta pentru nepotelul sau, s-a asezat la o terasa sa se racoreasca. A lasat insa „cadoul” in afara terasei, insa spre ghinionul sau prin zona a trecut copilul caruia ii fusese furata jucaria cu cateva ore mai devreme.

CITESTE SI: Zeci de scoli din Timisoara si din judetul Timis vor avea conduceri noi din aceasta toamna 

Pustiul si-a recunoscut bicicleta si a luat-o de langa terasa. A fost si momentul in care barbatul ce daduse bani pentru vehicul a aflat ca platise pentru un bun furat.

Politistii chemati la fata locului au inceput cautarile si l-au si gasit pe hotul de biciclete, insa acesta va fi cercetat in libertate pentru furt, scrie radioresita.ro.

foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.