Trafic ingreunat pe o sosea intens circulata din vestul tarii. Un tir a blocat o banda intreaga dupa un accident. Ce surpriza au avut politistii ajunsi la fata locului

Se circula cu dificultate pe una dintre cele mai aglomerate sosele din vestul tarii, dupa un accident in urma caruia un tir a blocat o banda de circulatie.

CITESTE SI: Accident teribil pe un drum din vestul tarii. O masina a fost proiectata zeci de metri, in curtea unei case 

Accidentul a avut loc pe Drumul National 7, care leaga Aradul de Deva, intre localitatile Lesnic si Sacamas. Soferul unui tir care circula regulamentar in directia Hunedoara a tras de volan dreapta pentru a evita ciocnirea cu un autoturism care a intrat intr-o depasire pe o portiune de drum pe care manevra era interzisa.

Conducatorul tirului a reusit sa evite impactul, insa mastodontul a ajuns in sant, foarte aproape sa se rastoarne. Remorca tirului a ramas pe sosea si a blocat o banda de circulatie.

La fata locului au ajuns si politistii, care i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi soferi. Daca cel al masinii de mare tonaj nu consumase nimic, in cazul celui de-al doilea sofer aparatul a aratat o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile producerii accidentului. Politistii dirijeaza circulatia si asteapta un utilaj cu ajutorul caruia tirul sa fie repus pe sosea.

Pe portiune de drum pe care s-a produs accidentul s-au format cozi imense, iar circulatia se desfasoara alternativ.

sursa foto: INFO TRAFIC jud. HUNEDOARA

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.