Poveste cu final fericit in vestul tarii. Cei care au rapit o femeie in plina strada au ajuns pe mainile politistilor

Au pus la cale si au executat una dintre cele mai indraznete rapiri din vestul tarii, insa au fost prinsi in cele din urma de politisti.

CITESTE SI: Au fugit cu seiful pe sub nasul paznicului. Firma din Banat, sparta de hoti 

Politistii aradeni au reusit sa dea de urma barbatilor care au rapit o femeie in plina zi din centrul Aradului, la aproape 48 de ore de la savarsirea faptei. Barbatii au fost prinsi la Sagu, in acelasi microbuz folosit in ziua rapirii.

Politistii comunei Vinga au depistat, pe raza localitatii Sagu, autovehicolul care a fost utilizat pentru fapta lipsirii de libertate pe data de 6.08.2018 in municipiul Arad. A fost identificat conducatorul auto si celelalte persoane care au participat la respectiva fapta si au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, unde in acest moment colegii mei efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-au produs aceste fapte”, a declarat pentru specialarad.ro purtatorul de cuvant al IPJ Arad, inspector principal de politie Lorena Radu.

CITESTE SI: Migranti cu antemergator, langa Timisoara. Strategia prin care calauzele incercau sa scape de politisti 

Va amintim, in urma cu doua zile o femeie a fost rapita la Arad din fata Liceului de Informatica. Tanara a fost luata pe sus si aruncata intr-o dubita Volkswagen, ce a demarat in tromba, fara ca cineva sa apuce sa reactioneze. Oamenii au sunat rapid la 112, iar politistii au organizat filtre la toate iesirile din oras.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Titlu care induce in eroare, m-am uitat atent la fotografie, ala pe care-l bagau in duba nu parea de loc fericit 🙂