Dragnea vrea sa schimbe Constitutia Romaniei. Organizeaza referendum in aceasta toamna

Referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei poate avea loc pe 30 septembrie sau in prima duminica din octombrie, a declarat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea.

La inceputul lunii septembrie o sa discutam in coalitie, o sa discut si cu colegii mei din Senat. Dar eu cred ca in prima saptamâna a lunii septembrie trebuie sa fie votul in Senat pentru declansarea referendumului pentru modificarea Constitutiei, in sensul dorit de cei 3 milioane de cetateni care au semnat acea initiativa. Si referendumul poate fi organizat la sfârsitul lunii septembrie, poate fi 30 septembrie sau prima duminica din octombrie. Trebuie sa avem o discutie si cu Guvernul si o vom avea in perioada urmatoare, pentru ca oricum se va organiza referendumul. Deci 30 septembrie sau prima duminica din octombrie”, a precizat presedintele Camerei Deputatilor, la Palatul Parlamentului.

Dragnea a mai spus ca nu e obligatoriu ca referendumul sa fie duminica si nu este obligatoriu sa fie doar o zi pentru referendum.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Exista un Referendum despre reducerea numarului de parlamentari, cand se aplica?