Anuntul care a impresionat Timisoara. Se cauta stapanul unei jucarii pierdute. Da si tu o mana de ajutor

TIMISOARA. ‘Daca-i duce cineva dorul, e la mine. Era pierdut pe o trecere de pietoni, ocolit de rotile masinilor‘, a notat un sofer din Timisoara pe o retea de socializare unde a postat fotografia unui catelus de plus pe care l-a gasit in drumurile sale prin oras.

Convins ca un copilas sufera dupa jucarie, timisoreanul ar vrea sa ii dea micutului catelusul inapoi si s-a gandit ca poate unul dintre parinti sau cineva apropiat il va recunoaste din poza si ii indeamna sa-l contacteze.

O multime de oameni, dornici sa-i vina in ajutor au distribuit fotografia si si-au exprimat speranta ca ‘operatiunea de cautare’ va avea un deznodamant fericit.

Exista posibilitatea sa ii fi picat din cărucior când dormea și atunci nu avea cum sa “facă urat”… și fiică-mea a făcut la fel și când s-a trezit urla după jucăria aia de a trebuit sa merg sa ii cumpăr una identică… frumos gest! Sper sa găsești posesorul sau posesoarea cățelușului 🙂 o zi faina!„, a scris un parinte la postarea timisoreanului.

Da si tu un share, poate imaginea ajunge sub ochii familiei micutului care a pierdut jucaria si vom face un copil fericit !

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.