Patru filme pentru toate gusturile la Cinema City. Weekend plin de actiune si comedie la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. Cinefilii inraiti sunt asteptati in acest final de saptamana la Cinema City din Shopping City Timisoara cu patru filme in premiera.

Prima lansare a finalului de saptamana este filmul de actiune „Skyscraper„, o pelicula in regia lui Rawson Marshall Thurber, ce il aduce pentru a doua oara in 2018 in fata fanilor genului de actiune pe Dwayne Johnson, dupa succesul „Rampage”. Daca va ganditi cumva ca veti vedea ceva aseamanator lui „Towering Inferno” al lui John Guillermin, sa stiti ca nu are nicio legatura.
„The Rock” joaca rolul lui Will Sawyer, un consultant independent pentru siguranta cladirilor zgarie-nori. In timpul unei misiuni in China omul se vede implicat fara voia lui, intr-un incendiu catastrofal chiar in cladirea pe care fusese chemat sa o inspecteze din punct de vedere a sigurantei si securitatii. In scurt timp isi da seama ca acest incendiu ascunde cu totul altceva, faptul ca cineva vrea sa il ucida. Pe langa faptul ca vrea sa afle cine il vrea mort, Sawyer trebuie sa isi salveze si familia blocata la etajele superioare ale cladirii turn. Alaturi de Dwayne Johnson in film mai apar: Neve Campbell, McKenna Roberts, Pablo Schreiber sau Byron Mann.

Si daca nu aveti pofta de actiune, puteti incerca o comedie, si inca una muzicala. „Mamma Mia: Here we go again„. La 10 ani de la primul film,  producatorii probabil au ajuns la concluzia ca au mai ramas multe piese ABBA ce nu au fost transpuse pe ecran. Astfel, Ol Parker a fost desemnat sa regizeze al doilea film, cu aceeasi distributie, dar si cu „mici” adaugiri. Meryl Streep, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard, Christine Baranski si Julie Walters va vor canta si va vor incanta in Mamma Mia 2. Tanara Sophie continua si in aceasta pelicula sa descopere secretele mamei ei(jucata de Meryl Streep), insa de aceasta data este la randul sau pe punctul de a deveni mama. Distributiei din primul film i se alatura alte doua nume mari, Cher si Andy Garcia.

O alta comedie ce o puteti vedea in acest final de saptamana la Cinema City din Shopping City Timisoara este animatia „Hotel Transylvania 3„, pelicula in care simpaticii vampiri isi continua aventurile. Contele Dracula isi duce familia in vacanta, insa se intampla ceva interesant, contele se indragosteste. Din distributie fac parte Adam Sandler, Andy Samberg, Kevin James, Selena Gomez, David Spade sau Fran Drescher, cei care isi imprumuta vocile simpaticelor personaje. Una dintre vocile din film este a lui Sadie Sandler, care la numai 12 ani este la a patra colaborare cu celebrul ei tata.

Ultima pelicula pe care o puteti vedea la Shopping City Timisoara este „The place„, un film italian regizat de Paolo Genovese. Un grup de oameni care nu se cunosc intre ei il intalnesc pe un barbat misterios care le spune ca le poate indeplini orice dorinta, insa fiecare dintre ei trebuie sa plateasca un pret. Practic, putem vedea pana unde poate merge un om pentru a-si indeplini dorintele. Din distributie fac parte Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Silvio Mucciono, Vittoria Puccini sau Silvia D’Amico.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.