Drumuri cu ‘freza’ noua, in administrarea DRDP Timisoara. Cum vor fi ‘coafate’ soselele din vestul tarii

TIMISOARA. Veste buna de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Complexul imobiliar futurist ce va ‘rasari’ langa Primaria Timisoara. Vor fi 4 cladiri spectaculoase. Imagini in premiera 

Drumarii din vestul tarii au primit noi utilaje cu care sa repare soselele. CNAIR a achizitionat mai multe freze de asfalt, iar doua dintre ele au ajuns la DRDP Timisoara.

Freza de asfalt este cel mai folosit utilaj pentru indepartarea imbracamintilor asfaltice sau din beton care sunt degradate si care necesita inlocuire. De asemenea, este unicul utilaj care poate executa operatiunea de frezare a imbracamintii asfaltice si incarcarea simultana a materialului rezultat in mijlocul de transport.

Freza are o latime de 0,5 m si are capacitatea de frezare in spatii inguste. Costurile de operare si mentenanta sunt reduse, avand in vedere consumul redus de carburant al acestui tip de utilaj.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.