Protest in fata Prefecturii, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Protest anemic miercuri la orele amiezii pe o caldura greu de suportat. Cateva zeci de timisoreni s-au adunat in fata Palatului Administrativ furiosi pe modificarile aduse legilor justitiei.

CITESTE SI: Complexul imobiliar futurist ce va ‘rasari’ langa Primaria Timisoara. Vor fi 4 cladiri spectaculoase. Imagini in premiera 

Timisorenii au venit in fata Palatului Administrativ cu bannere pe care erau inscriptionate frazele „PSD toxic pentru democratie” sau „Fara penali in functii publice”, purtau steaguri ale Romaniei si Uniunii Europene, dar si o portavoce prin care s-au strigat lozinci.

Oamenii au cerut atat demisia Guvernului, dar si pe cele ale lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu si au strigat: „Nu vrem sa fim condusi de hoti” sau „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta”.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.