Se zapaceste vremea, la Timisoara. Ultimul anunt al meteorologilor

TIMISOARA. Ne asteapta un weekend cu vreme schimbatoare si temperaturi mai scazute decat in ultimele zile, anunta meteorologii.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se deviaza traficul pe una dintre cele mai circulate sosele din judet, care leaga Timisoara de Autostrada

La Timisoara, vremea se va raci usor si vom avea parte de ploi in averse, cu descarcari electrice, iar vantul va sufla cu putere.

Vineri, meteorologii anunta ca vom avea 30 de grade la orele amiezii, insa spre seara cerul se va innora treptat. Noaptea, norii vor aduce ploi in averse si descarcari electrice la Timisoara, insa mercurul in termometre nu va cobori sub 18 grade.

Meteorologii anunta ca sambata vom avea parte de vreme mohorata, mai racoroasa, cu cer acoperit si cel mult 23 de grade Celsius dupa-amiaza. Va ploua in averse in mare parte a judetului Timis, iar cantitatile de precipitatii ar putea depasi chiar si 30 de litri/metru patrat.

Duminica, soarele isi va face loc timid printre norii de pe cerul Timisoarei iar vremea se va incalzi usor. Vor fi 27 de grade pe timpul zilei insa sunt sanse de ploi si descarcari electrice.

De luni, trebuie sa va luati si o umbrela pentru ca meteorologii anunta ca este posibil sa ploua in prima parte a zilei. Vor fi cel mult 25 de grade la Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.