Incaierare terminata-n sange la Timisoara. Batut mar cu pumnii, cu picioarele si cu un par, cu ficatul rupt, un barbat a murit. Ce s-a intamplat cu ucigasii

TIMISOARA. A fost un scandal monstru intr-un cartier din Timisoara cu sfarsit tragic, la inceputul lunii mai.

CITESTE SI: S-au intors in locul in care au omorat cu sange rece. Ucigasii, adusi cu mascatii sa reconstituie pas cu pas crima care a ingrozit Timisul. Unde vor fi dusi acum cei doi 

Totul s-a intamplat pe strada Martir Constantin Prezan (fosta Lidia) din Timisoara. Trei barbati s-au apucat de baut, iar la scurt timp si-au amintit de o rafuiala mai veche si a izbucnit scandalul. Doi dintre indivizi au tabarat pe al treilea. Dupa ce i-au impartit pumni si picioare, au pus mana pe o scandura si au continuat sa-l loveasca cu salbaticie. Victima, in varsta de 50 de ani, s-a prabusit la pamant, in sange.

Apoi, cu ultimele puteri, a reusit sa se ridice si sa fuga. A mers direct la Urgente la Spitalul Judetean Timisoara, unde medicii l-au internat de urgenta.

Doctorii au constatat ca barbatul a fost grav ranit, avea multiple contuzii, ficatul rupt si un rinichi spart, astfel ca au sunat la Politie.

Dupa cateva ore, insa, barbatul a murit la spital, din cauza loviturilor incasate de la camarazii sai de bautura.

Cei doi agresori au fost prinsi rapid si arestati pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au finalizat ancheta si au intocmit rechizitoriul pentru cei doi agresori care vor fi trimisi in judecata pentru loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.