Masina rasturnata pe autostrada Timisoara-Lugoj. Cum s-a petrecut accidentul

TIMIS. Un singur moment de neatentie din partea unui sofer a fost suficient pentru ca masina pe care o conducea sa ajunga cu rotile in sus.

CITESTE SI: Anuntul primarului Nicolae Robu, la Timisoara: S-a rezolvat cu gazul pentru Colterm 

Accidentul a avut loc pe autostrada in apropierea localitatii Topolovatu Mare. Un autoturism circula in spatele unui tir, iar soferul nu a pastrat distanta regulamentara fata de mastodont. Autoturismul a intrat in partea din spate a remorcii tirului si a spart una dintre anvelope, iar in urma impactului s-a rasturnat pe sosea.

In masina rasturnata se aflau soferul si un pasager, cel din urma suferind rani usoare si fiind transportat la spital pentru verificari mai amanuntite.

Accidentul a avut loc la kilometrul 472, pe sensul de mers de la Tinmisoara spre Lugoj. Conducatorul unui autoturism nu a pastrat distanta regulamentara in mers fata de autoturismul care se deplasa in fata si l-a acrosat, dupa care s-a rasturnat pe banda 1 a partii carosabile, rezultand ranirea usoara, din primele investigatii, a pasagerului din dreapta fata din autoturism„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Politiei Autostrazi.

CIrculatia s-a desfasurat cu dificultate in zona pana cand masina a fost repusa pe roti si evacuata de pe carosabil.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.