Incendiu violent pe un drum din vestul tarii. O remorca plina cu fan, cuprinsa de flacari

Flacari si fum gros pe un drum din vestul tarii. Pompierii au fost chemati de urgenta sa stinga un incendiu ce a cuprins o remorca incarcata cu fan. Salvatorii au intervenit de urgenta, mai ales ca flacarile amenintau sa cuprinda si un morman de lemne de pe marginea drumului.

CITESTE SI: Se prabuseste istoria peste noi. Sute de cladiri propuse pentru supraimpozitare la Timisoara. Cate procese are primaria pentru taxa de paragina 

Totul s-a intamplat miercuri dupa amiaza, in localitatea Sebis din judetul Arad.

„Detasamentul de Pompieri Sebis a intervenit in aceasta dupa-masa pentru a stinge un incendiu la o remorca incarcata cu fan. Incendiul se manifesta violent si exista posibilitatea sa se propage la materialul lemnos aflat in apropiere. Interventia rapida a echipajului format din 1 ofiter si 5 subofiteri a reusit lichidarea rapida a incendiului fara ca acesta sa se propage la materialul lemnos”, transmit reprezentantii ISU Arad.

CITESTE SI: ‘E de proasta calitate, inlocuiti asfaltul!’ Decizia ferma a DRDP Timisoara pentru o firma ce reabiliteaza un pasaj rutier. E aceeasi care a facut Pasajul Popa Sapca 

Pompierii au reusit sa salveze aproximativ 200 de baloti de paie si au stabilit, apoi, ca, cel mai probabil, incendiul a pornit de la niste scantei produse de utilajul agricol.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.