Ajuta un copil necajit sa mearga la scoala! Hai la un concurs alaturi de prieteni, la o seara distractiva pe malul Begai, la Timisoara

TIMISOARA. O noua editie Charity Quiz Night se pune la cale la Timisoara, iar tu poti fi un adevarat erou pentru copilasii sarmani care nu-si permit sa mearga la scoala. Hai sa te distrezi si sa faci o fapta buna!

Luni, 25 iunie, de la ora 19:00, are loc a treisprezecea editie Charity Quiz Night, un eveniment caritabil cu joc de intrebari, la o terasa de pe malul Begai, la Vineri 15. Organizat periodic in Timisoara de asociatia Blythswood Banat, seara de joc strange fonduri pentru a sustine educatia copiilor din familii in dificultate.

Cei care doresc sa participe si sa fie generosi, isi inscriu echipa online (intre 2-6 membri pe echipa) si la eveniment doneaza 20 lei de persoana catre asociatia Blythswood Banat.

Formularul de inscrierere il gasesti aici!

Quiz-ul este organizat in 6 runde, a cate 8-10 intrebari fiecare. Subiectele variaza de la geografie, cultura generala, actualitati, filme si muzica, iar unele runde pot avea raspunsuri in ordine alfabetica sau tematice. Jocul in sine este interactiv: pe de-o parte este un bun prilej de a te distra cu prietenii, iar pe de alta parte este o competie „serioasa” cu toate celelalte mese.

Blythswood Banat coordoneaza doua centre de zi pentru copii de clasele I-VIII din familii in dificultate. Asociatia isi desfasoara activitatea in orasul Jimbolia, la 45 km de Timisoara, unde exista o rata ridicata a abandonului scolar in randul copiilor din familii sarmane. Serviciile oferite acopera toate nevoile fizice, sociale, educationale si psihologice ale fiecarui copil.

Donatia de 20 lei a unui participant este echivalentul a doua mese calde pe zi pentru un beneficiar al serviciilor Blythswood Banat. La ora actuala, din celelalte editii s-au strans 17.483,50 RON.

La Charity Quiz Night, echipele care raspund corect la cele mai multe intrebari vor castiga premii de grup, iar daca participa la tombola serii, pot castiga premii individuale. Un bilet de tombola costa 5 lei, iar premiile pot valora intre 100 si 500 lei.

Toate premiile oferite sunt cadouri din partea firmelor si persoanelor fizice care sustin scopul caritabil. Toti banii stransi la eveniment sunt directionati centrelor de zi Blythswood Banat pentru ingrijirea copiilor si prevenirea abandonului scolar.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.