Produse expirate de un an intr-un hipermarket din Timisoara? Ce spun vanzatoarele Video

TIMISOARA. Un nou semnal de alarma tras de activistul civic Cristi Brancovan. Timisoreanul a descoperit intr-un hipermarket din Timisoara produse ce par sa fie expirate de un an.

CITESTE SI: ‘Sunt prea multi sefi’. Miscari de trupe la fosta RATT. Ce masuri se pregatesc pentru societatea de transport la Timisoara 

Produse expirate de aproape un an găsite într-un hipermarket din Timișoara. Cascați ochii la termenele de valabilitate ale produselor înainte de a le consuma, mai ales dacă, din grabă, nu sunteți atenți atunci când le cumpărați!„, a notat pe Facebook Cristi Brancovan, alaturi de un filmulet realizat in magazin.

Cristi Brancovan arata unei reprezentante a hipermarketului mai multe batoane cu pateu de pasare pe care etichetele carora sta scris ca produsele expira in iulie 2017.

E prima oara cand vad asa ceva. E o problema de la receptie, de la furnizor, pentru ca pe stoc nu aveau cum sa ramana. Ne cerem scuze„, spune reprezentanta magazinului uitandu-se la cele 14 bucati din produsul semnalat ca fiind expirat.

Cristi Brancovan a spus ca se va duce la OPC si la DSP sa arate produsele incercand sa afle daca este vorba de o etichetare gresita sau sunt intr-adevar expirate.

Produse expirate de aproape un an găsite într-un hipermarket din Timișoara. Cascați ochii la termenele de valabilitate ale produselor înainte de a le consuma, mai ales dacă, din grabă, nu sunteți atenți atunci când le cumpărați!

Publicată de Cristi Brâncovan pe 18 Iunie 2018

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.