Reteta traditionala din Banat. Supa de lapte

Am mai mentionat si cu alta ocazie faptul ca bucataria din Banat este marcata de unguri sau austrieci, insa in Banatul Montan exista si influente culinare cehesti.

CITESTE SI: Antrenor nou la ACS Poli Timisoara. Ionel Ganea preia fraiele echipei alb-violete

Inainte de weekend va propunem o astfel de mancare, adusa pe meleaguri banatene de cehi, si adoptata de localinici pentru ca este pur si simplu delicioasa.

Pentru a gati o supa de lapte este nevoie in primul rand de lapte, de apa, doua linguri de faina, dar si de lapte acru. Daca nu aveti lapte acru e foarte buna si branza.

AICI puteti vedea cum se gateste supa de lapte, dar si cum se serveste.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.