Parinti in lacrimi in vestul tarii. Un copil de 14 ani a murit inecat

Un baiat de 14 ani s-a inecat, joi, intr-un lac aflat in apropierea locului unde celebra, impreuna cu colegii de scoala, finalul clasei a VIII-a.

CITESTE SI: Dosarul fostilor sefi ai Politiei Timis, restituit DNA Timisoara. Ce probe ar trebui sa scoata anchetatorii 

Tragedia s-a petrecut pe un domeniu privat din localitatea Chelmac din judetul Arad.

Baiatul de 14 ani se afla la petrecerea de final de gimnaziu si, impreuna cu alti 4 colegi, ar fi plecat sa se plimbe cu barca pe o balta aflata in apropiere. La un moment dat, copilul s-ar fi deechilibrat si a fi cazut in apa adanca de 3 metri. Colegii lui au incercat sa il ajute insa, nestiind sa inoate, nu au sarit in apa dupa el. Unul dintre baietii aflati in barca a sunat la 112 si a dat alarma.

Potrivit news.ro, in zona a ajuns un echipaj de scafandri ai ISU Arad insa dupa 45 de minute. Trupul baiatului a fost scos din apa in 10 minute, iar medicii unui echipaj SMURD, sositi la fata locului, au inceput manevrele de resuscitare. Din pacate, pentru copilul de 14 ani, a fost prea tarziu.

Politistii au deschis acum o ancheta si inceaca sa afle ce s-a intamplat.

Sursa, foto: news.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.