Nenorocire in vestul tarii. Un tanar a murit incercand sa se salveze, dupa ce i-a luat foc apartamentul

Un tanar de 22 de ani a murit, incercand sa se salveze evacuandu-se pe fereastra locuintei, dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul sau, cel mai probabil de la o tigara aprinsa.

CITESTE SI: Se umfla apele in Banat. A fost emis Cod Portocaliu pentru Timis. Autoritatile sunt in alerta 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, un incendiu a izbucnit intr-un apartament din Petrosani, situat la etajul zece al unui bloc de locuinte.

In cursul noptii, pompierii Detasamentului Petrosani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de pe strada Aviatorilor, din Petrosani. Ajunsi la locul desfasurarii incendiului, pompierii militari au constatat ca focul se manifesta intr-o camera iar in fata blocului se afla o victima decedata, cel mai probabil in urma traumatismelor suferite prin cadere de la inaltime. Pompierii au stins rapid incendiul care se manifesta la obiectele textile si materialul lemnos dintr-o camera dupa care au tras concluzia ca, cel mai probabil, focul s-a initiat de la o tigara aprinsa. in operatiuni au fost implicate doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor de la Detasamentul de Pompieri Petrosani”, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

CITESTE SI: Scandal in fata unei banci din centru, la Timisoara. Tanara atacata. Au intervenit jandarmii. Foto 

Potrivit sursei citate, prima ipoteza este ca barbatul s-a aruncat pe fereastra de teama focului, incercand sa se salveze.

Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.