Hot cu gusturi rafinate. Pentru ce a ajuns in Arest la Timisoara

TIMISOARA. Ii placeau lucrurile scumpe si moderne, asa ca nu se incurca niciodata cu lovituri… ieftine. Vorbim de un hot din Timisoara care la ultimul atac a ales tehnologie de ultima generatie.

CITESTE SI: Cartierele cu cele mai ieftine apartamente din Timisoara. Unde sunt acum cele mai scumpe 

Tanarul de 30 de ani si-a ‘ales’ din vitrina unui magazin un telefon mobil de aproape 1000 de euro, a profitat de neatentia vanzatorilor si a disparut ca prin farmec.

Politistii au reusit sa-l identifice rapid si l-au capturat in Giroc, la nici 24 de ore de la atac.

Asa ca n-a apucat sa se bucure prea mult de telefon, intrucat acesta a fost recuperat si inapoiat angajatilor magazinului pradat.

CITESTE SI: Se fac angajari la RATT. Ce se cauta pentru tramvaiele, autobuzele si troleibuzele din Timisoara si cand se platesc salariile restante 

Tanarul a ajuns in Arestul IPJ Timis si e cercetat pentru furt. Politistii incearca sa afle in spatele cator lovituri de acest fel s-a aflat barbatul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.