Opinia Timisoarei

70 de drogati pe strazi la Timisoara si 200 de migranti, prinsi de politie

TIMISOARA. Putem vorbi deja de un fenomen teribil in randul tinerilor din Timisoara. Consumatorii de droguri se inmultesc pe zi ce trece pe strazile din Timisoara.

CITESTE SI: De ce nu mai canta Filarmonica din Timisoara in aer liber, in locuri neconventionale, pe malul Begai, in padure, in santier, in intersectii sau pe Aeroport 

De la inceputul anului, numai politistii locali au depistat in oras 69 de timisoreni aflati sub influenta drogurilor. La acestia se adauga cei prinsi de jandarmi sau politia nationala.

Statistica a fost dezvaluita de primarul Nicolae Robu. Majoritatea tineri, unii chiar minori, cei gasiti pe strazile din oras erau incoerenti, prabusiti pe banci in parcuri sau sprijiniti de ziduri.

Si in ceea ce ii priveste pe migrantii descoperiti de agentii Politiei Locale lucrurile sunt pe cale sa scape de sub control. 196 de transfugi au fost stransi din parcuri, de pe strazi ori din cladiri dezafectate anul acesta de politistii locali, carora li se adauga alte cateva sute prinsi de politistii de la IPJ Timis.

Au fost depistate persoane care detineau substante psihotrope, etnobotanice. Pana acum in acest an, 69 de persoane din care 7 minori. Politia Locala a prins in acest an pe teritoriul Timisoarei 196 de irakieni, afgani, sirieni, iranieni, somalezi, egipteni sau pakistanezi. Dintre cele 196 de persoane depistate, 46 sunt minori„, a spus primarul Timisoarei Nicolae Robu.

Exit mobile version