Opinia Timisoarei

6 ghisee vor fi deschise sambata la Permise si Inmatriculari, la Timisoara. Fara programare

noul sediu pentru inmatriculari auto din pipera

TIMISOARA. Serviciul de Permise si Inmatriculari Auto va fi deschis sambata, in data de 4 iunie. Vor functiona sase ghisee, anunta prefectul Mihai Ritivoiu.

CITESTE SI: Cozi uriase la Pasapoarte in Timisoara. Oamenii au luat cu asalt serviciul sa le faca documentul de calatorie copiilor fara programare online

Am dispus ca sambata, 04 iunie, sa se lucreze din nou intr-o zi libera la Serviciul de Permise si Înmatriculari. Şase ghisee vor fi deschise intre 08:10 si 15:30 si sunt asteptate fara programare solicitarile pentru inmatriculari (nu se prelucreaza permise de conducere in aceasta sambata).
Este o presiune generala in Timis pe tot ce inseamna inmatriculari, permise, examene auto, pasapoarte, avize de la Inspectoratul pentru Imigrari. Principalul motiv tine de numarul mare de solicitari in comparatie cu alte judete. Suntem un centru economic si universitar care polarizeaza populatia intregii regiuni.
Chiar de aceea prefer sa ma implic personal si sa anunt punctual masurile pentru fiecare saptamana. Ele depind si de disponibilitatea personalului de a lucra in timpul liber. Suntem aici sa rezolvam probleme cetateanului platitor de taxe si facem tot ce putem cu resursele limitate de care dispunem!”, a anuntat Mihai Ritivoiu, pe Facebook.

Exit mobile version