Opinia Timisoarei

5 firme vor sa aprinda lumina, dirijat si inteligent, in Parcul Botanic din Timisoara, cu 700.000 de euro, bani europeni

TIMISOARA. La inceputul lunii mai un proiect european in valoare de aproape 4 milioane de lei a fost semnat, la Primaria Timisoara, pentru instalarea unui nou sistem de iluminat public. Unul inteligent, ce va putea fi dirijat din Centrul de Monitorizare a Traficului din oras.

CITESTE SI: Masca devine obligatorie la Timisoara si in Centrul Istoric, in zonele aglomerate si pe malul canalului Bega. Noi decizii ale autoritatilor 

A fost lansata licitatia la inceputul lunii iulie, iar la termenul limita pentru depunerea ofertelor, ce a expirat in 17 august,  s-au inscris 5 companii.
Cons Electrificarea Instal S.R.L., BACKUP TECHNOLOGY S.R.L. URBIOLED SRL, ELBA COM si ELBI ENERGY PROJECTS vor sa realizeze acest proiect ce vizeaza extinderea iluminatului public in Parcul Botanic. Acesta prevede montarea a 219 stalpi cu tot atatea becuri tip LED, dar si un sistem de telegestiune.

Valoarea contractului este de 2.841.099 fara TVA, adica putin peste 700.000 de euro cu TVA, suma ce va fi acoperita aproape in totalitate din fonduri europene.

Cele 5 oferte sunt acum in evaluare.

Exit mobile version