Opinia Timisoarei

4 utilaje mici intervin in cartiere, la deszapezire in Timisoara. Mai ies alte 4 in teren, dupa pranz, sa arunce sare

TIMISOARA. Dupa ce luni dupa amiaza a facut bilantul interventiilor de duminica, marti dimineata, Primaria Timisoara anunta ca in cartiere sunt la interventie 4 utilaje mici si o cisterna cu clorura de calciu pe principalele drumuri, poduri si pasaje. Dupa miezul zilei, sunt asteptate sa iasa in teren inca 4 utilaje.

CITESTE SI: Cati romani au murit in 2020 fata de anul anterior si cauzele deceselor. Explozie de cazuri provocata de COVID-19 

” In acest moment, SC Brantner SRL efectueaza actiuni de deszapezire cu 4 utilaje mici in cartiere, 1 cisterna cu clorura de calciu poduri/pasaje si eventual accese in oras – daca se impune si 4 utilaje mari cu sare vor pleca, la ora 12, pe arterele principale”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

In continuare insa, raman pline de zapada mai toate trotuarele din oras, indiferent ca sunt pe strazi principale ori prin cartiere. Asta chiar daca luni, viceprimarul Ruben Latcau anunta ca aproximativ 60-70 de muncitori pe tura au inceput deja sa curete trotuarele.

De asemenea, edilul a precizat, luni, ca dupa aceste cateva zile de ninsoare, impreuna cu compania care se ocupa de deszapezire, va analiza modul in care s-a intervenit, vor trage concluzii si vor incerca sa ‘imbunatateasca’ contractul.

CITESTE SI: Imbunatatim deszapezirea in Timisoara aratand pozitiile utilajelor prin GPS. Viceprimarul Ruben Latcau despre modul in care s-au curatat strazile dupa prima ninsoare mai serioasa 

Exit mobile version