Opinia Timisoarei

4 morti si 2 raniti, intr-un accident in Timis, in apropiere de Carpinis, dupa impactul dintre un Logan si un Ford

UPDATE: Inca un deces in urma accidentului petrecut in apropiere de Carpinis. Soferul Fordului, cel care ajunsese la spital in stare deosebit de grava, a pierdut lupta cu viata pe patul de spital. Din nefericire, numarul mortilor se ridica acum la 4. Dintre toti cei 6 implicati in accident mai sunt in viata doar doua persoane care se aflau in masina ce a intrat pe contrasens.

____________________

UPDATE: Din nefericire, o alta victima si-a pierdut viata in urma accidentului. Aceasta nu a supravietuit si a decedat la spital. Asadar, numarul victimelor ajunge la 3 morti si 3 raniti.

_____________________

TIMIS. Grav accident intre Carpinis si Beregsau! 2 oameni si-au pierdut viata, iar alti 4 au fost raniti. De vina pare sa fi fost o soferita care a intrat pe contrasens. Doua masini s-au izbit frontal. Impactul  a fost devastator.

Nenorocirea s-a petrecut in jurul orei 10.45.  O femeie aflata la volanul unui Logan se indrepta spre Timisoara impreuna cu sora si nepotul ei. La un moment dat, intr-o curba usoara la dreapta, soferita a pierdut controlul masinii. Autoturismul a derapat si a ajuns pe contrasens. Din fata venea un Ford in care se aflau 3 persoane. Desi conducatorul acestuia din urma a facut manevre disperate, ciocnirea n-a putut fi evitata. In urma impactului, soferita si un pasager din Ford si-au pierdut viata.

Sora femeii aflata la volanul Loganului si fiul ei, precum si soferul Fordului si pasagerul din dreapta al acestuia au fost raniti. Echipaje SMURD i-au transportat de urgenta la spital. Nepotul soferitei vinovate, aflat in stare critica, a fost dus cu un elicopter SMURD la Timisoara.

Traficul rutier intre Carpinis si Beregsau a fost blocat aproape o ora, iar politistii incearca sa stabileasca in ce conditii s-a petrecut tragedia.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version