Opinia Timisoarei

3,2,1 START! Au fost trasate pistele in jurul Stadionului Dan Paltinisanu, la Timisoara! Ce urmeaza? FOTO!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIMISOARA. S-a incheiat asfaltarea in jurul stadionului Dan Paltinisanu si s-a trecut la trasarea pistelor de care se vor putea bucura deopotriva alergatorii, biciclistii, rollerii sau iubitorii de skateboard, precum si pietonii. Aceasta pentru ca zona va fi inchisa pe vecie circulatiei auto.

Inarmati cu recipiente cu vopsea, muncitorii nu mai prididesc cu treaba, iar marcajele sunt aproape de final. Sambata, timisorenii sunt invitati la alergare si plimbare.

Spatiul ce inconjoara arena sportiva e impatit in 4 culoare, unul pentru biciclisti, de 2 m latime, unul pentru role si skateboard, una pentru alergare si ultima pentru pietoni, in fapt o alee de 2,5 m latime.

Potrivit primarului Nicolae Robu, in zona vor fi plantati, pe langa piste, atat inspre arena, cat si in cealalta extrema, cateva sute de arbori, in special salcam.

Copacii sunt deja comandati. E sezon optim pentru plantare de copaci, spun specialistii„, a declarat Nicolae Robu.

Lucrarile, care au inceput in luna august, in jurul stadionului Dan Paltinisanu, au fost realizate de cei de la Drumuri Municipale, iar costurile au fost asigurate din bugetul de reparatii – aproximativ 1,6 milioane lei, fara TVA.

Autor: Daniel Balteanu

Exit mobile version