Opinia Timisoarei

3000 de puieti de salcam, plantati nu departe de Timisoara. Aproape 100 de elevi au dat o mana de ajutor celor de la Lions Club Timisoara Bastion. Foto

TIMISOARA. Din grija pentru oameni si natura, Lions Club Timisoara Bastion a dus la bun sfarsit inca o actiune de plantare de copaci, nu departe de Timisoara.

Sambata, in parteneriat cu Primaria din Biled si Liceul Tehnologic ”Petre Mitroi” din localitateau fost saditi 3000 de puieti de salcam, pe o suprafata de aproximativ 1 ha de teren din extravilanul comunei Biled. Actiunea a avut loc in cadrul Proiectului ”LIONS PLANTEAZA IMPREUNA”, editia V.

In ciuda vremii capricioase, aproape 100 de elevi si dascali, dar si angajati ai primariei s-au alaturat voluntarilor.

Desi, vremea nu a fost tocmai prietenoasa, alaturi de noi, la aceasta actiune de plantare au fost prezenti, pe langa reprezentanti ai Primariei Biled, 70 de elevi și 10 cadre didactice din cadrul Liceului Tehnologic ”Petre Mitroi” din localitate, deoarece unul dintre obiectivele Lions Club Timisoara Bastion este acela de a influenta si motiva copiii, in special si comunitatea, in general, sa participe si chiar sa initieze actiuni de acest fel in viitor, atat de utile in ceea ce priveste prevenirea incalzirii globale.

Multumim tuturor partenerilor, pentru sustinerea derularii acestui eveniment!„, transmit reprezentantii Lions Club Timisoara Bastion.

Acestia se pregatesc deja pentru o noua editie a campaniei Lions Planteaza Impreuna.

Exit mobile version