Opinia Timisoarei

3 raniti, dupa un grav accident. Doua masini s-au izbit frontal

Trei oameni au fost raniti si transportati la spital pentru investigatii suplimentare si ingrijiri medicale, dupa ce doua masini s-au lovit frontal, pe o sosea din Banat.

CITESTE SI: Soferi beti si drogati prinsi de politisti in trafic, in Timis

Accidentul a avut loc pe DN 58B, intre localitatile carasene Coltan si Bocsa. Din primele informatii, cel mai probabil una dintre masini a intrat pe contrasens si a izbit in plin o alta masina care circula din sens opus.

La locul accidentului au intervenit ambulantele, pompierii si politia, care in continuare face cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs impactul.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca in timp ce un barbat de 34 de ani conducea un autoturism din directia Resita catre Bocsa a intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un barbat de 40 de ani, din comuna Forotic. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto in vârsta de 40 de ani si a celor 3 pasageri din celalalt autoturism, cu vârste cuprinse intre 20 si 33 de ani, toti fiind transportati la spital pentru ingrijiri si investigatii medicale. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultând ca nu au consumat bauturi alcoolice. Politistii au intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si continua cercetarile„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version