Opinia Timisoarei

3 MORTI si 2 raniti, intr-un teribil accident pe soseaua Timisoara – Deva! Cum s-a petrecut tragedia? FOTO!

Accident rutier ingrozitor la marginea judetului Timis. Din cauza unui sofer neatent si foarte grabit sa ajunga la Timisoara, trei oameni au murit si doi au fost raniti.

Potrivit politistilor hunedoreni, accidentul s-a petrecut pe raza localitatii Ohaba aflata aproape de intrarea in judetul Timis, pe drumul ce leaga Timisoara de Deva.

Un sofer de 47 de ani, din Galati, care conducea un autoturism pe DN 68 A, dinspre Deva spre Timisoara, intr-o curba fara vizibilitate, s-a angajat in depasirea unui autoturism si a intrat in plin intr-un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

In urma accidentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a conducatorului auto care circula regulamentar, un barbat de 48 de ani, din judetul Dambovita, precum si a doi pasageri din autoturism, doi barbati in varsta de 34 si 40 de ani, tot din judetul Dambovita.

De asemena, conducatorul auto care s-a angajat in depasirea neregulamentara si un pasager din autoturismul condus de acesta au fost transportati la spitalul din municipiul Deva pentru ingrijiri medicale.

La locul accidentului au intervenit si pompierii de la descarcerare.

Ajunsi la locul impactului dintre doua autoturisme, pompierii au gasit intr-o masina inamtriculata in Dambovita, un barbat decedat si alti doi aflati in stop cardio-respirator. Pompierii salvatori si personalul Serviciului de Ambulanta Judetean, deplasat la locul accidentului cu o ambulanta de terapie intensiva si o alta tip B2, au facut eforturi deosebite pentru resuscitarea celor doi barbati. Toate manevrele de resuscitare aplicate aproape o ora nu au dat niciun rezultat, barbatii fiind declarati decedati de medicul SAJ. Barbatul decedat si incarcerat a fost extras de pompieri din autoturism doar dupa indepartarea mai multor elemente componente ale masinii”, au anuntat reprezentantii ISU Hunedoara.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ doua ore, iar cozile de masini s-au intins pe mai multi kilometri.

Foto: zhd.ro

Exit mobile version