Opinia Timisoarei

3 morti, intre care un copil, si mai multi raniti. Intervine elicopterul SMURD. Carambol pe autostrada Timisoara – Deva. Foto si video

TIMISOARA. Impact devastator pe autostrada Timisoara – Deva, vineri dupa amiaza. 6 masini s-au izbit violent, iar din primele informatii, 3 oameni, intre care un copil, si-au pierdut viata. Alti 4 oameni sunt raniti. In total, 22 de oameni au fost implicati in accident.

CITESTE SI: Impact violent pe o sosea din Banat. Microbuz plin cu copii, implicat intr-un accident. Foto 

Accidentul s-a petrecut in apropiere de iesirea de pe autostrada, la Margina, pe sensul de mers spre Deva. De asemenea, elicopterul SMURD a fost chemat sa intervina.

Echipajele de salvatori au ajuns in zona, iar pompierii au inceput descarcerarea victimelor dintre fiarele contorsionate ale masinilor.

In cursul acestei zile, 15 aprilie a.c., in jurul orei 15:00, politistii au fost sesizati sa se deplaseze la un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1 in zona localitatii Margina, din judetul Timis, in care ar fi implicate 6 autovehicule, printre care 2 microbuze. In urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul a 3 persoane (un barbat, o femeie si un baietel de 2 ani), si ranirea a altor 4 persoane (3 barbati, printre care un minor de 12 ani si o femeie). In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor producerii accidentului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Traficul in zona este complet blocat.

 

Exit mobile version